Utstyrsveiledning hos Fluid hver torsdag

Posted on 23. November 2016 by Jan Berthrand Danielsen

Fluid har utstyrsveiledning i butikken sin hver torsdag kl. 17-18 i hele vinter.

Fluid har holdt på med kiting i 19 år i Norge. Vært den største butikken og kursarrangøren i nesten to tiår og sitter dermed på mye nyttig kunnskap.

Denne kunnskapen vil vi lære bort, så fra og med torsdag 3 november vil vi hver torsdag fra 17-18 kjøre et uformelt foredrag/veiledning om kiting. Vi kjører et fast program med litt historie, utvikling, forskjeller, foil og tube etc. På ca. 30 min og så tar vi 30 minutter hvor vi går igjennom spørsmål fra de som har møtt opp.

Fluid har denne dagen alltid oppe til kl. 20.00, så vi vil uansett holde veiledningen. Det vil ikke være faste personer som holder veiledningen, så vi vil på forhånd informere om hvem som skal snakke og hva denne personen kan ekstra mye om.

Denne veiledningen passer perfekt til dere som vurderer å begynne å kite, dere som lurer på hva slags kite dere skal kjøpe, dere som akkurat har vært på kurs, dere som har tekniske spørsmål, dere som har lyst til å dra på tur med pulk etc, og alle dere andreJ

Program ca. 30 minutter:

Hvem er veilederen og hvem er dere

  • Litt historie
  • Utvikling
  • Kiter- tube og foil
  • Trapes
  • Brett
  • Annet utstyr
  • Spørsmål ca. 30 min.

Om man ønsker mer veiledning, evt en egen tid man vil komme inn til Fluid for å handle, så er det bare å sende en forespørsel til magnus@fluid.no

 

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *