Notice: Trying to get property of non-object in /nas/content/live/kite/wp-content/themes/shaken-grid-premium/functions/custom-excerpts.php on line 8

Notice: Trying to get property of non-object in /nas/content/live/kite/wp-content/themes/shaken-grid-premium/functions.php on line 241

Kitekurs for bedrifter og skoler

Posted on 16. December 2016 by Jan Berthrand Danielsen

Vinteren 2016/2017 tilbyr Fluid kitekurs for bedrifter og skoler!

Info:

Hvert år skreddersyr Fluid kitekurs til fornøyde bedrifter i Oslo/Sletter og i fjellheimen. Fluid har utstyr og instruktører klare både for helgesamlinger eller midt i uken og vi kan tilpasse til alt fra ½ dag introduksjon til 2 dagers komplett kitekurs. Vi har 4 kurssenter som er tilgjengelig hele vinteren for rene aktivitetsdager eller i kombinasjon med faglig innhold: Haugastøl, Geilo, Haukeli og Norefjell. Mer info her: http://kurs.kite.no/kurssteder/#hstol

Allerede denne vinteren har vi 10 faste bedriftskunder som har booket kurs for sine ansatte.

bedkurs1

 

 

 

 

 

 

Om Fluid

Fluid innførte kitesporten til Norge, og startet med kitekursene sine i 1999. Siden den gang har vi utdannet tusenvis av ivrige nye kitere. Fluid har utviklet flere kurssenter i fjellet i sørnorge, og holder kurs på vann i Stavanger og Oslo på sommeren. Vi har også camper i utlandet for nybegynnere som ønsker oppfølging gjennom en hel uke, eller for de med eget utstyr som ønsker utvikle seg videre sammen med andre entusiaster. For informasjon om campalternativene gå til campfluid.no

Fluid har utdannet de fleste av sine egne instruktører for å kvaltitetsikre kursgjennomføringen. Selv internasjonalt er det få som har like lang erfaring med kitekurs på snø og vi er derfor veldig stolte av å kunne tilby det vi mener er de absolutt flinkeste instruktørene på fjellet.

 

bedkurs2

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *