Bedriftskurs Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet ligger fantastisk til i foten av Rondane nasjonalpark hvor snøen ligger tett gjennom hele vinteren. 

Her har vi tilgang til flere ulike områder som egner seg for kiting og vi kan derfor tilpasse kurslokasjon til vindretning og vindstyrke. 

Send mail til mail@fluid.no eller ring på tlf. 22 71 57 00 for å avtale dato og få pristilbud. Vi holder vinterkurs helger og hverdager fra januar ut april.

Minimum antall påmeldte fra bedriften er fire personer for at kurset skal kunne gjennomføres.

Nybegynnerkurs:

Kurset er perfekt for de som ønsker å starte med kiting, og de som har prøvd litt kiting før, men er nye på snø. Du trenger bare å ta med egne slalom/randonee/telemarkski eller snowboard. Vi stiller med kiteutstyret.

Ungdom mellom 12 og 14 får kurs gratis om forelder er med som betalende deltager på kurset. 14-16 år får halv pris på kurs, med krav om at forelder/myndig er med som betalende deltager. Er du mellom 16 og 18 år kan du delta på kurset uten foreldre tilstede, men med skriftlig godkjennelse.

Hva du trenger å ta med:

Fluid stiller med kiter, trapes og hjelm til alle. Har du egen hjem, kan du gjerne ta med den. For helgen trenger du egne ski eller snowbard. I tillegg til med varme vinterklær, anbefales det å ha med en varm dunjakke, samt høye og godt isolerte vintersko til å bruke før du tar på skisko. Slalombriller/solbriller er en fordel.

Vindgaranti:

Venabygdsfjellet har flere områder hvor vinden kommer godt til. Skulle det ikke være mulig å gjennomføre kurset tilfredsstillende på grunn av manglende vind, tilbyr vi gratis plass på et annet kurs. 

Utstyrstilbud:

Alle kursdeltagere får gunstig tilbud på utstyr av samme type som er brukt på kurset. Det brukes både foil- og oppblåsbare kiter, og instruktøren er tilgjengelig for å komme med anbefalinger som passer hver enkelt deltakers behov. Fluid selger mange ulike merker og modeller som har ulike bruksområder.

Spørsmål:

Alle spørsmål rettes til kursansvarlig Christoffer P. Lundberg per mail chris@fluid.no eller tlf. 476 14 844/ 22 71 57 00.

Fredag: Vi møtes presis kl. 21.00 i Lundekroa vegg i vegg med Kiwi på Lundes Turisthandel. Vi går gjennom grunnleggende teori, sikkerhet, utstyret som skal brukes og hvordan helgen blir lagt opp.

Lørdag: Oppmøte utenfor Lundekroa kl. 09.30 for felles avreise til dagens spot. Denne dagen er det fokus på pakking av kite,  launch- og styring av kiten, hvordan legge den sikkert ned, sammenpakking av kiten i mye vind samt sikkerhet. Om nivået til deltakerne tillater det vil man kunne starte med ski/snowboard mot slutten av dagen. Dagen avsluttes med å pakke ned kitene ca 15:30.

Søndag: Oppmøte utenfor Lundekroa kl. 09.30 for felles avreise til dagens spot. Søndagen brukes til å fortsette der man slapp lørdagen. Noen vil ha behov for å øve noe mer med kite før de tar på ski/snowboard, mens andre vil trene på å kjøre frem og tilbake, snu, krysse mot vinden. Vi tilpasser til deltakernes nivå og gir veiledning. Dagen avsluttes med nedrigging 15:30.

Endringer i programmet kan forekomme etter vær- og vindforhold; instruktøren vil holde dere oppdatert

Eventuell overnatting bookes utenom og vi kan anbefale vår samarbeidspartner Lundes Turisthandel som har hyggelige priser på gode overnattingspakker spesielt satt opp for våre kitekurs. Kontakt Lundes Turisthandel direkte på booking@lundes.no eller telefon 61 28 40 43. 

En kitepakke hos Lundes inkluderer overnatting, 2 x frokost, 2 x nistemat og middag lørdag.

Play Video

Fyll på utstyrspakka 

Som kursdeltaker får du 15% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes, solkrem eller briller er det bare å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.