Blogg

AMP er den nye freestyle-modellen til Ozone. Sigurd Klaveness Toverud og Iris Straume har begge valgt å kjøre AMP denne sesongen, og dette er deres dom av kiten:

10959

Kun 14 dager til VAKE, verdensmesterskapet i langdistansekiting, går av stabelen. Bare de tøffeste våger seg. En av de er Camilla Ringvold.

10947

Det verdenskjente racet imponerer kitere fra hele verden med helt enestående natur og et arrangement som kiteverden ikke har sett maken til. Det er den største begivenheten kitenorge har, men likevel er det mange norske kitere som ikke melder seg på. Hvorfor?

10899

Fluid åpnet sesongen på Haugastøl i helgen med stor samling for instruktører og teamkjørere. Rundt 30 glade kitere var samlet for en helg med moro.

10868

Det beste stedet å dra på kiteferie er Thailand, mener Christoffer P. Lundberg, distribusjon- og salgsansvarlig for Fluid . Da får du den beste kombinasjonen av idylliske strender, spennende kultur og perfekte forhold for å lære seg å kite.

10836

Ferdigkjørte skiløyper og fjellandskap er ikke det eneste som trekker trafikken fra Oslo vest hver fredag ettermiddag. Det er søken etter fart og spenning utenfor komfortsonen som lokker Østlandets elite opp på høyfjellet.  10812

Simen Veggum var på kitekurs med Fluid på Haugastøl i mars. Han hadde aldri kitet på snø før, men fikk det til første helgen. Les hva han har å si om kursopplevelsen.

10813

Foto: Håkon Mæland

Ozone satser hardt i Norge med et eget team for 2019. Den norske kitefotografen, Håkon Mæland,
vil sammen med sin samarbeidspartner Ozone Kites og Fluid legge lista høyt for Ozone sitt nye kiteteam.

10801