Blogg

Det beste stedet å dra på kiteferie er Thailand, mener Christoffer P. Lundberg, distribusjon- og salgsansvarlig for Fluid . Da får du den beste kombinasjonen av idylliske strender, spennende kultur og perfekte forhold for å lære seg å kite.

10836

Ferdigkjørte skiløyper og fjellandskap er ikke det eneste som trekker trafikken fra Oslo vest hver fredag ettermiddag. Det er søken etter fart og spenning utenfor komfortsonen som lokker Østlandets elite opp på høyfjellet.  10812

Simen Veggum var på kitekurs med Fluid på Haugastøl i mars. Han hadde aldri kitet på snø før, men fikk det til første helgen. Les hva han har å si om kursopplevelsen.

10813

Foto: Håkon Mæland

Ozone satser hardt i Norge med et eget team for 2019. Den norske kitefotografen, Håkon Mæland,
vil sammen med sin samarbeidspartner Ozone Kites og Fluid legge lista høyt for Ozone sitt nye kiteteam.

10801

Teamkjører Iris Straume var og testet forholdene i Rullsand (også kalt Brämsand) på østkysten av Sverige. Med seg hadde hun surfebrettet Naish Skater som hun skulle teste for første gang.

10795

Mange var i utgangspunktet skuffet når Naish besluttet å ta vekk Park HD fra kite-oppsettet sitt. Når erstatteren Dash ble lansert, ble skuffelsen raskt erstattet med glede – og dette ikke uten grunn.

10790

Det er første gang Fluid-teamkjører Karl Oskar Teien er i Brasil for å ta tempen på kiteforholdene. Vi var spente på å høre hans dom –  her kan du lese hans svar på 6 kjappe spørsmål.

10748

Det er en jungel av kiter og brett ute på markedet. Syns du det er vanskelig å navigere blant merker og modeller, er du ikke alene. Når du leser om de ulike modellene kan det virke som om alle kiter kan brukes til absolutt alt og av alle uansett ferdighetsnivå. Det er riktig at alle kiter kan flys av alle uansett nivå, men kan være enorm forskjell både på bruksområde og hvorvidt den er tilpasset nybegynnere. Å velge riktig kite og brett er som å velge riktig langrennski.

For å gjøre valget lettere for deg har vi satt sammen en utstyrsguide. Ønsker du personlig veiledning og hjelp, kan du komme innom Fluid-butikken i Oslo eller du kan melde deg på kitekurs 10723