Blogg

Det er første gang Fluid-teamkjører Karl Oskar Teien er i Brasil for å ta tempen på kiteforholdene. Vi var spente på å høre hans dom –  her kan du lese hans svar på 6 kjappe spørsmål.

10748

Det er en jungel av kiter og brett ute på markedet. Det gjør at det kan være veldig vanskelig å navigere seg rundt og velge riktig, spesielt når man er litt ny innenfor kiting. Når man leser om kitene kan det fort virke som at alle kiter kan brukes til absolutt alt og av alle uansett ferdighetsnivå. Med de nyere modellene er det forsåvidt mulig, men vi mener at det vil gjøre kitingen lettere og morsommere hvis man har utstyr tilpasset det nivået man selv er på. Vi på Fluid har derfor satt sammen en guide for å gjøre valget litt lettere for deg. 10723

Teamkjører Iris Straume ble med Camp Fluid på kitecruise i Rødehavet. Les hennes opplevelse.

10616

De kalde høstdagene på vannet blir langt mye bedre med riktig våtdrakt. Teamkjører Robin Tiller har testet Prolimit’s nye våtdrakt Mercury 6/4, og dommen hans er klar.

10597

Fluids teamkjørere Linda Viktoria Olofsson og Iris Straume bruker flere måneder hvert år på kiteturer. De valfarter Skandinavia, Europa og resten av verden på jakt etter vind og flattvann. Det er ett sted som er den soleklare favoritten år etter år, og det er Brasil.

10740

Trygve og Peder fikk testet et nye nabolaget til Peder på Fornebu og leverer denne førerapporten.

10531

Naish og Fluid teamkjører Karl Oskar var på Haukeli og Hardangervidda i romjulen og fløy med Naish Pivotog sendte oss disse bildene.

10519

Joachim Wille har laget en triks-matrise for nybegynnere og viderekommende, dette er en morsom måte å sikre jevn progresjon. 9156