Reise/camp

Camp Fluid kite – Portugal

Portugal er stedet for deg som enten vil kite bølger eller i laguner med flattvann. Termikkvinden Nortada gir stabil og god vind i sommermånedene, vanligvis et sted mellom 7-12 sekundmeter. Sommeren 2014 blir det femte året med Kite Camp i Portugal, og i fjor var det over 120 stykker som ble med på tur!

Med 8 rookie plasser og 14 Safari plasser hver uke så får du garantert en fantastisk opplevelse med en masse nye folk, opplevelser, kiting og mat. Vinden i Portugal kommer litt ut på ettermiddagen så man kan nyte en god morgen med kaffe og bok, surfe en tur eller en tur på shopping:-)

Camp Fluid sitt gjestehus ligger i Caparica ved lagunen Lagoa de Albufeira. Caparica er en camp for alle typer kitere, nybegynnere på kurs, litt øvet og viderekomne.

Kite på flatt vann i lagunen, eller lek i bølgene. Nyt en solnedgang med en kald øl, for så å svinge innom en restaurant og nyte en bedre middag.

Om sommeren blåser termikkvinden Nortada nedover kysten, som gir fine og varierte kitefrohold langs kysten utenfor Lisboa. Langs Costa de Caparica, sør for Lisboa, fins lange strender for kiting i bølger, og en lagune til å lære det grunnleggende, eller øve freestyle.

Nordvest for Lisboa, ligger Guincho, for de viderekomne kiterne. Lokal termikk gjør vinden sterk og ekstremt pålitelig, kanskje Europas mest vindsikre sted i sommermånedene. Her arrangerer vi dagsturer opp for de som har lyst til og prøve seg i til tider stooore bølger.

For å legge optimalt til rette for en perfekt kiteferie, renoverte vi våren 2011 et 3 etasjers hus rett ved lagunen for å dekke Campens behov optimalt! Huset ligger 400 meter unna lagunen vi kiter i, har sjøutsikt og en nydelig hage til yoga og andre aktiviteter. Lagunen ligger rett sør for Caparica, som igjen er sør for Lisboa. Atmosfæren er upåklagelig med internet, hengekøye, gode senger og god frokost er bare noe av det du kan glede deg til.!

En uke med Rookie koster 6685,-
Rookie er for de som aldri har tatt i en kite, men vil lære seg å kite. De aller fleste får så god kontrol på kiten etter et Rookie kurs at de kan kjøpe eget utstyr og fortsette hjemme på egenhånd uten problem. På Rookie er alt av utstyr og instruksjon inkludert, da også lån av våtdrakt.
Inkludert i Rookie er: Overnatting, frokost og all instruksjon og kiteutstyr.

En uke med Safari koster 4389,-
På Safari må du ha eget utstyr, vi har kun noe utstyr for demo på campen. Det er en egen instruktør som kun følger Safari gjengen, han kommer gjerne med tips og triks til deg for det nivået du er på. På Safari besøker vi ofte andre steder ved Lisboa, om man ønsker det.
Inkludert i Safari er: Overnatting og frokost.

Gjør som 100 nordmenn gjorde i 2013 og book din sommereferie på campfluid

For mer info og booking trykk her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *