AktueltReisebrevTeam Fluid

Drømmen er kiteferie

Kristina Blomhoff Johansen er på kiteferie på Filippinene og deler hvor glad hun blir av nettop det!

Sett av den uka, book den billetten og dra på kiteferie!

Å dra på kiteferie er noe av det beste jeg vet! Uansett om den er lang eller kort, om destinasjonen er ny eller kjent – kiteferie er balsam for sjela! Gleden over å møte nye og spennende fjes er like stor som gjensynsgleden av å se igjen kjente og etterlengtede fjes. Glade kitefjes som deler den samme lidenskapen som meg.

Å ha alarmen på klokka 07:00 for å rekke å være den første på vannet gjør liksom ikke noe når man står opp til sol, tropiske varmegrader og en dag på stranda. Så kan man bare ta seg en blund rundt solnedgang for å være klar for en kveld med mat og moro med de nye eller kjente fjesene. At livet kan være så enkelt og fint, det digger jeg.

Jeg blir glad av å se gira kitere! De som lærer sin første vannstart, og de som kommer inn fra vannet for kun en liten vannpause før de ivrig forsvinner ut på vannet igjen. Solbrente kinn, saltvann i håret og stjerner i øynene. Jeg blir så glad av å få være med på denne moroa! Få være i godt selskap, ha magiske naturopplevelser, utfordre meg selv og føle på en herlig mestringsfølelse etter å få til noe jeg har prøvd på lenge. Den magiske blandingen av adrenalin og lykke som bruser igjennom kroppen. Hvis jeg da kommer inn på stranda og ser ei strålende venninne som er like stoked over å ha landet sitt triks, da snakker vi toppen av lykke! Kransen på kaka! Maks uttelling! Kiting, ferie og venner, det gir påfyll til livet og hverdagen, det.

AMEN!

Du finner Kristina på Instagram her!

 

Klikk deg inn på Camp Fluid og book kiteferien i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *