AktueltTeamTeam FluidUtstyrstipsVestlandet

Jakten på vind

Denne helgen skulle bli legendarisk bra, det skulle være vind, Varberg og god stemning med gamle og nye fjes. Det var bare ett problem, det var ikke vind og uansett hvilken værmelding jeg kikket på så var utsiktene like dystre. Hva gjør man da? Jo da, men legger om planen og søker bredt – typ ”windyty” over hele landet, Danmark og Sverige og ser hvor ca det kan være sjanser.  Og jeg fant det, her: Brusand!

yr2

 

 

 

 

 

 

 

 
Etter en liten ringerunde og litt organisering var planen lagt,  og torsdag etter jobb kunne man sette seg i bilen og kjøre av gårde. Etter en lang biltur på 6 timer og mange omkjøringer og mini-køer kom man frem…ante ikke mer enn at det skulle finnes en strand i nærheten og det var det.

Fredag morgen var det dette som ventet…etter ca 5 minutter gange fra campingen fant vi stranden og det blåste hardt!

brusand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en latterlig bra strand, vind og ingen mennesker. Kan definitivt hevde seg mot det jeg har sett i både Australia og Sør-Afrika. Folket på Jæren har noe unikt, og det er grunn nok i seg selv til å vurdere å flytte i den retningen! Kort oppsummert etter doble økter både fredag og lørdag og en liten session før hjemreise søndag er det temmelig greit å oppsummere at dette stedet hadde alt! Bølger, kickers, vind (både 8, 10 og 12 Park i bruk), samt bølgebrett og twintip!

 

Noen bilder fra de ulike sessions og helgens moro!

 

//Trygve

(Naish Park, Naish Global (wave), Naish Monarch (freestyle)

Instagram

brusand2 brusand3 brusand4 brusand5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *