KitekursReise/campReisebrev

Kitecamp i Portugal

Campansvarlig Ronja har blogget litt om hva hun gleder seg mest til på Camp Fluid i Portugal i sommer.

Fantastiske Lisboa!

Endelig skal jeg tilbake på campen i Portugal!

Sommeren 2014 ble litt stusselig uten “That Fluid feeling” på campen ved Lagoa De Albufeira etter å ha vært der i flere måneder begge årene før.

Det å kunne ha en avslappet start på morgenen før vi tuslet ned til stranda; vinden kommer jo sent uansett!

Savner å holde kurs med sand mellom tærna og en varmende sol. Slaraffenlivet på stranda mens nybegynnerene øver med kitene i lufta.

Holde kurs i lagunen med kanalen hvor havet graver seg inn i sanda i lagunen og forandrer utseende hver dag.

Ikke tenke på steiner og annet man kan krasje i. Cruise på flattvann i lagunen eller leke i choppy bølger som jeg absolutt foretrekker langs Caparica kysten.

Dra på Stand Up Paddle tur fra Sesimbra og gjennom grottene langs kysten av Setúbal. Sveve over Cascais og bølgespoten Guincho i akrobatfly!

Reke fra bar til bar i Bairro Alto før vi danser til soloppgang på Lux. Og ikke minst festivalene Super Bock Super Rock og Optimus Alive!!


Downwind ned til Sangria Challenge inn i solnedgangen på Willes’ MaTriks eller de kveldene vi tok med noe godt å drikke på og ble sittende og skravle på stranda til langt på natt.

Gode minner.

Gleder meg til å gjøre alt dette igjen til sommeren! Være utslitt av dagens moro og legge meg i de nye sengene (som ikke knirker!! haha) og dusje på de nye lyse badene Tino har pusset opp!

Det blir så bra å se Fluidhuset i ny prakt!

Ikke minst skal jeg gjøre et forsøk på å slå Jhonah sine rekorder på dart selv så umulig det er.

Ikke har jeg vært på den nye flattvannskitespoten Ambitrena som ble så populær blant deltakere i fjor. OG ikke har jeg funnet en så god burger som på gatekjøkkenet/traileren til Mario heller.


Phew – blir mye nytt å oppleve på Camp Fluid Portugal i sommer.. Blir du med? I så fall kan du melde deg på her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *