Oslo

Gjør deg klar til en uforglemmelig sommer! Uansett om du aldri har rørt en kite tidligere, eller om du har lært deg å kite på snø, så er kitekurs på vann en gøy og lærerik opplevelse. 

Vi holder kurs på Sletterøyene utenfor Moss, som er den beste spoten for å lære seg å kite nære Oslo. Her holder vi kurset på en vakker, uforstyrret øy som vi kommer til med båt. 

Pris for kurs er 3.750 kr. Dette inkluderer alt av utstyr.

Meld deg på sommer kurs her:

https://www.fluid.no/collections/kurs-sommer-oslo

Nybegynnerkurs

Kurset er perfekt for de som ønsker å starte med kiting, og de som har prøvd litt kiting før, men som er usikker på vann eller bare har kitet på snø tidligere. Vi krever ingen forkunnskaper om vind eller brettsport for å starte med kiting, men du bør kunne svømme. 

Hva du trenger å ta med

Fluid stiller med alt av utstyr, inkludert hjelm og våtdrakt. Har du egen hjelm eller våtdrakt anbefaler vi å ta det med. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke våtsko fordi du kommer til å tråkke rundt på steiner og skjell i vannet som kan skrape opp foten. Våtsko kan kjøpes på Fluid med 15% rabatt før eller etter teorikurset. 

Mat og drikke må medbringes for hele dagen. En varm og vindtett jakke er fint å ha i pausene, samt regntøy om det skulle komme regn. 

Overnatting

For de som ikke ønsker å kjøre frem og tilbake lørdag og søndag, er det fullt mulig å overnatte i telt på Sletterøyene. Det er også mulig å booke hytte på Larkollen Camping for de som ønsker mer fasiliteter. 

Vindgaranti

Været kan vi ikke gjøre så mye med, men for å sikre fornøyde kursdeltakere tilbyr vi gratis plass på et annet kurs om det ikke skulle være mulig å fly kite i løpet av helgen.

Utstyrstilbud

Alle kursdeltagere får gunstig tilbud på utstyr av samme type som er brukt på kurset. Instruktøren er tilgjengelig for å komme med anbefalinger som passer hver enkelt deltakers behov. Fluid selger mange ulike merker og modeller som har ulike bruksområder.

Spørsmål

Alle spørsmål rettes til mail@fluid.no

Kurset går over tre dager, med start fredag kveld, og slutt søndag ettermiddag.

 Fredag

Vi møtes kl. 19 i Fluid-butikken, Kirkeveien 157. Kvelden brukes til å gå igjennom grunnleggende teori, sikkerhet, utstyr og hvordan helgen blir lagt opp. Møt gjerne opp litt tidligere for å kjøpe våtsko og/eller hansker. 

Lørdag

Oppmøte kl. 10 på Knutvika Brygge ved Larkollen. Vi kjører med egen båt til Sletterøyene. I starten av kurset går vi gjennom pakking og launch av kite, og hvordan styre kiten. Deltakerne vil deretter øve selv på styring av kite på land. Om nivået til deltakerne og vinden tillater det, vil vi starte med bodydragging i vann på ettermiddagen. Dagen avsluttes cirka kl. 16.

Søndag

Samme møtested og tidspunkt som lørdag. Avhengig av nivå på deltakerne, vil noen fortsette med styring av kite, mens andre kan prøve seg på vann med enten bodydrag eller brettstart. Dagen avsluttes cirka kl. 16. 

Fyll på utstyrspakka 

Som kursdeltaker får du 15% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes, solkrem eller briller er det bare å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo.