Stavanger

Jærstrendene i Stavanger er en perfekt plass å lære seg å kite. Lange, vakre strender som ligger ypperlig til for vind fra de fleste retninger. 

Enten du er helt nybegynner eller har litt erfaring fra før, vil dette kurset passe deg. Vi lærer deg alt du trenger å vite for å starte med kiting på egenhånd.

Pris for kurs er 2500 kr inkl. kiteutstyr og leie av våtdrakt og hjelm.

Velg helg:

August

Uke 35 (30-1 aug/sep) – 4 plasser igjen

September

Uke 37 (13-15 sep) – 1 plass igjen

Nybegynnerkurs

Kurset er perfekt for deg som ønsker å starte med kiting, og deg som har prøvd litt kiting før, men som er usikker på vann eller bare har kitet på snø tidligere. Vi krever ingen forkunnskaper om vind eller brettsport for å starte med kiting, men du bør kunne svømme. 

Ungdom mellom 12 og 14 får kurs gratis om forelder er med som betalende deltager på kurset. 14-16 år får halv pris på kurs, med krav om at forelder/myndig er med som betalende deltager. Er du mellom 16 og 18 år kan du delta på kurset uten foreldre tilstede, men med skriftlig godkjennelse.

Hva du trenger å ta med:

Fluid stiller med alt av utstyr, inkludert hjelm og våtdrakt. Har du egen hjelm eller våtdrakt, ta det med. Det kan være lurt med våtsko og/eller hansker. 

Mat og drikke må medbringes for hele dagen. En varm og vindtett jakke og lue er fint å ha i pausene, samt regntøy om det skulle komme regn. Ellers er solkrem, solbriller og håndkle også lurt å ta med. 

Vindgaranti:

Det blåser ofte i Stavanger, men om det mot formodning ikke skulle være mulig å fly kite, tilbyr vi gratis plass på et annet kurs. 

Utstyrstilbud:

Alle kursdeltagere får gunstig tilbud på utstyr av samme type som er brukt på kurset. Instruktøren er tilgjengelig for å komme med anbefalinger som passer hver enkelt deltakers behov. Fluid selger mange ulike merker og modeller som har ulike bruksområder.

Spørsmål:

Spørsmål sendes til mail@fluid.no

Lørdag

Oppmøte kl. 09.30 et sted på Jærstrendene. Lokasjon informeres om på fredag da det tilpasses etter vind- og værforhold. Vi starter med å gå igjennom grunnleggende teori og sikkerhetsrutiner før vi flyr kite. Bodydragging i vann øver vi på mot slutten av dagen hvis forholdene tillater det. Dagen avsluttes cirka kl. 16.

Søndag

Oppmøte kl. 09.30. Avhengig av nivå på deltakerne, vil noen fortsette med styring av kite, mens andre kan prøve seg på vann med enten bodydrag eller brettstart. Dagen avsluttes cirka kl. 16. 

Fyll på utstyrspakka 

Som kursdeltaker får du 15% på alt fra kitebutikken fluid.no. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, brett, trapes eller annet er det bare å bestille fra fluid.no