KitespotterØstlandet

Kroksjøen

Bra spott ved ett stort vann. Ikke noe overvann, masse snø!

Nærmeste by: Sjusjøen
Fylke: Oppland
Landsdel: Østlandet
Land: Norge
Tilkomst: Kjør forbi Sjusjøen “sentrum” til toppen, bare følg veien. På toppen kommer man til en bom, koster 70 kr for å kjøre og parkere ved kroksjøen, kjør så ca. 3 km så får du en demning og Kroksjøen på venstre hånd.
Parkering: Parkering langs veien. Helt topp, plenty av plass selv i påsken!
Spesielle hensyn: En del langrensløpere i området
Bra vindretninger: Nordvest til sørvest om vest. Nordøst til sørøst om øst.

Kommentar:

Er det mulig å kite utenfor selve vannet?
– 11.01.2005 12:21
Kommentar:

Ja det er det, men det er ikke så åpent som kartet over gir inntrykk av. En god del grantrær gjør at det kun er enkelte korridorer som er mulige å seile. Det hele blir fort ganske så snirklete.
24.01.2005 20:47
Kommentar:

Snirklete?? hva mener du med det?? jeg var der i helgen og synes det er et perfekt sted å kite på.. Virker som det er veldig stabilt med vind der.. og mer en store nok omeråder og kite på.. det er en del myrer rundt vannet som gjør at spoten blir større..
PT 21.02.2005 14:11
Kommentar:

Vi har hytte 50 m fra Kroksjøen på nordsida og jeg har nesten ikke opplevd en dag uten vind oppå der. Perfekte forhold for kiting store deler av vinteren! siden sjøen nesten blir tømt for vann på vinteren er det aldri noe problem på det området heller.. men kommer du til bommen mellom 23.00 og 07.00 se opp for ei sur bomdame i morgenkåpe! ikke bra!!
Kenneth 22.03.2006 15:16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *