KitespotterØstlandet

Lillehammer

Gode kitemuligheter i nærheten av Lillehammer. Muligheter for å kite fra Hafjell til Sjusjøen og bak krigsfjelet

Nærmeste by: Lillehammer
Fylke: Oppland
Landsdel: Østlandet
Land: Norge
Sesong: Hele vinter’n
Tilkomst: favorit spoten min, er viddene som ligger rundt hafjellstoppen. Dette er også et utmerkert startssted. – Ta bussen til hafjell, og heisen til toppen. gGå deretter til Pellestova Fjellstue. Dette er 300 meter å gå. – Kjør til Pellestova, eller parkeringsplassen ved Gaiastova. Dette er to utmerkede start steder
Parkering: Det er gode parkeringsmuligheter i tilknyttning til Gaiastova (I Påsken, jula og i vinterferien må en nok regne med at det blir vanskelig å finne parkeringsplass…)
Spesielle hensyn: Se opp for Kækser i skinnikkers. Har hørt rykter om at disse ikke er til å spøke med. NB:Pass på veien til Pellestova. (Har hørt rykter om en som ikke s den, og ble nesten påkjørt) Dette er et område med minimalt med skred. desverre er det noen trær hvis du legger løypa til le-sidene (men der kiter en vel ikke) utoset av reisvanet fryser aldri helt til…. (sørenden)
Bra vindretninger: Den beste vindretningen er vind fra nord eller sør. Fremtrednde vindretning er fra nord vest (hvis jeg ikke husker feil)
Kontaktperson:

Mr. T, e-mail: mrt@chello.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *