ArrangementerReisebrevTeamTeam Fluid

Malin Amle gjør rent bord på Boracay, Filippinene.

Teamkjører for Fluid og Liquid Force, Malin Amle, er på Boracay på Filippinene og gjør rent bord i kite-konkurransene hun stiller opp i.

 

Boracay Funboard Cup

Malin fikk kun et par dager med oppvarming før hun kom over sin første konkurranse på Filippinene, nemlig the Boracay Funboard Cup 2015. Boracay Funboard Cup er en filippinsk konkurranse sponset av blant annet Cabrinha som blir holdt en gang i året på øya Boracay.
Malin bestemte seg for å delta i alle disiplinene i denne konkurransen for å få en ekstra challenge i forhold til å kun konkurrere i freestyle som hun vanligvis gjør. Boracay Funboard Cup holdt konkurranser i slalom race, freestyle, speed og hangtime. Malin klarte å ta med seg seieren i 3 av 4 disipliner. Hun kom på 1. plass i freestyle, speed og slalom race, I tillegg til 2. plass i hangtime. Hun fikk også utdelt en ekstra medalje med tittelen ‘Raskeste kvinne på vannet’. Malin selv sier at det var tøft å delta i alle disiplinene og at det ble ikke mye tid for hvile i løpet av uka. De hadde vind 5 av 7 dager hvor det ble holdt 7 slalom race, single og double elimination av freestyle, i tillegg til hangtime og speed innimellom.

‘Det var kjempegøy å delta i alle disiplinene, selv om det også var veldig slitsomt. Nå er det veldig deilig med et par dager med hvile og frikjøring før den neste store konkurransen her nede starter til helgen.’

Her finner dere en liten video fra konkurransen:

 

 

ICTSI Philippine Kiteboarding Tour

Uken etter Boracay Funboard Cup, og to uker inn i Malin’s opphold på Filippinene, ble det andre stoppet av den årlige Filippinske kiteturneringen, ICTSI Philippine Kiteboarding Tour, holdt på Boracay. Turneringen har totalt 4 events denne sesongen, hvor Malin har mulighet til å delta i 3 av eventene. Malin tok førsteplass i Freestyle igjen. Hun sier selv at dette eventet var tøffere, fordi det var flere kjørere med høyt nivå med, inkludert 3 ganger Asian Freestyle Champion, Aya Oshima. Det var en tøff finale mellom Malin og Aya, men Malin endte opp med seieren med flere stabile triks enn den lokale helten. Neste stopp av ICTSI Philippine Kiteboarding Tour blir holdt i Daet, Bagasbas Beach neste helg, 13-15 Februar. Det siste stoppet av turneringen blir holdt på den idylliske øya, Palawan 6-8 Mars.

Vi følger i spenning med på hvordan det går med Malin på resten av turnéen på Filippinene.

Hvis du vil se hvordan Malin har det på tur, finner du henne på Instagram her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *