Aktuelt

RED BULL RAGNAROK 2020 – 10 ÅRS JUBILEUM

Red Bull Ragnarok returnerer i 2020 større enn noen gang. For første gang i konkurransens tiårige historie skal 400 kitere fra hele verden kjempe om seieren i verdens største snøkite-konkurranse. Billettsalget åpner torsdag 5. desember kl. 18:00.

Snøkitere fra over 30 nasjoner verden over samles igjen på Hardangervidda i 2020 for å kjempe mot hverandre og været når den tiende utgaven av Red Bull Ragnarok går av stabelen fra 20.-22. mars 2020.

Red Bull Ragnarok har over årene etablert seg som verdens største og mest populære snøkite- konkurranse, noe som reflekteres både i deltagerrepresentasjon og mediedekning fra nasjoner verden over. Twintip-kjører og X Games-vinner Tiril Sjåstad Christiansen fra Geilo var en av de som forsøkte seg i Red Bull Ragnarok for første gang i 2019, og til tross for en hard kamp mot naturkreftene på vidda så ga det mer enn mersmak.

– Det var mye verre enn jeg trodde! Men målet mitt var én runde, og det fikk jeg til. Red Bull Ragnarok har vært fantastisk, det er så gøy å møte nye folk i nye miljøer. Jeg har blitt tatt så godt i mot og jeg har lært så mye på de tre dagene her. Og jeg har bare lyst til å fortsette å kite og forberede meg til neste år, uttalte skistjernen etter løpet.

Nytt på arrangørsiden er at Norges største kite-butikk Fluid går inn som medarrangør av Ragnarok, og sammen med de eksisterende event-partnerne Renault og Ustedalen Resort så legges det til rette for en optimal Ragnarok-opplevelse for de 400 kite-entusiastene som samles i Geilo-regionen i slutten av mars. For den nette sum av 4.490 kr kan Ragnarok-deltagerne sikre seg en all inclusive-pakke som bl.a. inkluderer startplass i Ragnarok og en langhelg på Ustedalen Resort inklusiv frokost, lunsj og middag.

Salget åpner torsdag 5. desember kl. 18:00. For mer info om billetter, overnatting og løpsinformasjon, sjekk ut: www.redbullragnarok.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *