Bedriftskurs Norefjell

Norefjell er nærmeste destinasjon for snøkiting fra Oslo. Hit kan du kjøre på under to timer fra byen i godt føre. Kitekursene blir holdt på toppen av av fjellet rett over skiheisens siste stopp.

Her er det fantastisk vakker utsikt mot Gråfjell og Høgevarde i nord, Eggedal i Vest og Hallingdal i øst. Norefjell er en populær skidestinasjon med flere hytter og et knippe hoteller. 

Send mail til mail@fluid.no eller ring på tlf. 22 71 57 00 for å få pristilbud og avtale dato. Vi har kurspakker som inkluderer opphold på Norefjell ski & spa, men tilbyr også kun kurs for de som har bedriftshytte. Vi holder vinterkurs hver helg fra februar 2020 frem til påske. Kurs på hverdager kan holdes for grupper på over 4 personer, og avtales per telefon eller mail.

Minimum antall påmeldte fra bedriften er fire personer for at kurset skal kunne gjennomføres. 

Nybegynnerkurs:

Kurset er perfekt for de som ønsker å starte med kiting, og de som har prøvd litt kiting før, men er nye på snø. Du trenger bare å ta med egne slalom/randonee/telemarkski eller snowboard. Vi stiller med kiteutstyret.

Ungdom mellom 12 og 14 får kurs gratis om forelder er med som betalende deltager på kurset. 14-16 år får halv pris på kurs, med krav om at forelder/myndig er med som betalende deltager. 

Hva du trenger å ta med:

Fluid stiller med kiter, trapes og hjelm til alle. Har du egen hjem, kan du gjerne ta med den. For helgen trenger du egne ski eller snowbard. I tillegg til med varme vinterklær, anbefales det å ha med en varm dunjakke, samt høye og godt isolerte vintersko til å bruke dersom du blir kald på bena av å stå lenge med slalomsko. Slalombriller/solbriller er en fordel. Det anbefales å pakke en lett dagstursekk som du kan frakte opp heisen sammen med kitebag du får utdelt på kurset.

Vindgaranti:

Det blåser ofte nok i høyden til å kunne holde kurs. Det kan forekomme helger hvor det er nok vind kun én av dagene, og om man er uheldig – begge dagene uten vind. Skulle det ikke være mulig å gjennomføre kurset tilfredsstillende på grunn av manglende vind, tilbyr vi gratis plass på et annet kurs. 

Utstyrstilbud:

Alle kursdeltagere får gunstig tilbud på utstyr av samme type som er brukt på kurset. Det brukes både foil- og oppblåsbare kiter, og instruktøren er tilgjengelig for å komme med anbefalinger som passer hver enkelt deltakers behov. Fluid selger mange ulike merker og modeller som har ulike bruksområder.

Spørsmål:

Alle spørsmål sendes til mail@fluid.no eller tlf. 22 71 57 00.

Lørdag
Oppmøte kl. 09:30 ved parkeringsplassen ved brua rett før hotellet på Bøseter på toppen av Norefjell med skistøvler/snowboardboots på. Man får utdelt klippekort til t-kroken som tar oss til toppen og derfra er det ca 700 meter å gå til kursplassen. Alle vil bli bedt om å frakte en kitebag opp heisen og til kursplassen; derfor er det smart å pakke en lett dagstursekk for å unngå å måtte bære for tungt.

Denne dagen er det fokus på pakking av kite, launch- og styring av kiten; Hvordan legge kiten sikkert ned, sammenpakking av kiten i mye vind samt sikkerhet. Om nivået til deltakerne, vind og vær tillater det vil man kunne starte med ski/snowboard mot slutten av dagen. Dagen avsluttes tilbake på parkeringsplassen ca kl. 16:00

Søndag
Oppmøte kl. 09:30 samme sted som lørdag. Søndagen brukes til å fortsette der man slapp dagen før. Noen vil ha behov for å øve noe mer med kite før man får prøve med ski/snowboard, mens andre vil trene på å kjøre frem og tilbake, snu og krysse mot vinden. Vi tilpasser til deltagernes nivå og gir veiledning. Dagen avsluttes tilbake på parkeringsplassen ca 16:00.

Endringer i programmet kan forekomme etter vær- og vindforhold; instruktøren vil holde dere oppdatert.

Bedriftskurs kan bestilles med overnatting i leilighet på Norefjell ski& spa fredag-søndag med tilgang til basseng, spabad og badstu. Mat kan medbringes og lages i leiligheten eller man kan spise på hotellet. Ta med eget håndkle og sengetøy eller lei på hotellet for 200 kr. 

Lunsj må ordnes selv og medbringes på kurset uansett om man bestiller kurs med eller uten overnatting.

Play Video

Fyll på utstyrspakka

Som kursdeltaker får du 15% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes, solkrem eller briller er det bare å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.