Vinterkurs-Trysil

Trysil er vår nyeste kursdestinasjon, og her kan vi tilby snøkiting med en fantastisk utsikt fra toppen ved Fageråsen. Omringet av fjell og vakker natur, er Trysil favoritt blant mange skientusiaster og vinterelskere.

Kun tre timers kjøretid fra Oslo, er Trysil et ypperlig alternativ for de som har bomuligheter i området, eller de som ønsker å både kite og kjøre ski i Norges største alpintanlegg. 

Pris for kurs er 2.750 kr uansett hvilken helg. 

Velg helg:

 

Mars

Uke 11 (15-17 mar)

Uke 12 (22-24 mar)

Nybegynnerkurs:

Kurset er perfekt for de som ønsker å starte med kiting, og de som har prøvd litt kiting før, men er nye på snø. Du trenger bare å ta med egne slalom/randonee/telemarkski eller snowboard. Vi stiller med kiteutstyret.

Ungdom mellom 12 og 14 får kurs gratis om forelder er med som betalende deltager på kurset. 14-16 år får halv pris på kurs, med krav om at forelder/myndig er med som betalende deltager. Er du mellom 16 og 18 år kan du delta på kurset uten foreldre tilstede, men med skriftlig godkjennelse.

Hva du trenger å ta med:

Fluid stiller med kiter, trapes og hjelm til alle. Har du egen hjem, kan du gjerne ta med den. For helgen trenger du egne ski eller snowbard. I tillegg til med varme vinterklær, anbefales det å ha med en varm dunjakke, samt høye og godt isolerte vintersko til å bruke før du tar på skisko. Slalombriller/solbriller er en fordel.

Vindgaranti:

Det blåser ofte nok på toppen av skiheisen til å kunne holde kurs. Det kan forekomme helger hvor det er nok vind kun én av dagene, og om man er uheldig – begge dagene uten vind. Skulle det ikke være mulig å gjennomføre kurset tilfredsstillende på grunn av manglende vind, tilbyr vi gratis plass på et annet kurs. 

Utstyrstilbud:

Alle kursdeltagere får gunstig tilbud på utstyr av samme type som er brukt på kurset. Det brukes både foil- og oppblåsbare kiter, og instruktøren er tilgjengelig for å komme med anbefalinger som passer hver enkelt deltakers behov. Fluid selger mange ulike merker og modeller som har ulike bruksområder.

Spørsmål:

Alle spørsmål sendes til mail@fluid.no eller tlf. 22 71 57 00.

Lørdag: Vi møtes kl. 09.30 bak resepsjonen på hotellet ved Kubben Lobbybar med skistøvler/snowboardboots på. Du får utdelt trapes/sele som du tar vare på for helgen. Vi kiter som regel på et Lågfjellet, men det kan bli endringer etter vær- og vindmeldingen. Ved kitespoten ligger en gapahuk der vi kan brenne bål og spise lunsj. Nistepakke lørdag og søndag er inkludert, og utdeles ved oppmøte.

Denne dagen er det fokus på pakking av kite,  launch og styring av kiten, hvordan legge den sikkert ned, sammenpakking av kiten i mye vind samt sikkerhet. Om nivået til deltakerne, vind og vær tillater det vil man kunne starte med ski/snowboard mot slutten av dagen. 

Dagen avsluttes tilbake ved hotellet ca kl. 16.00. Deretter går vi i samlet gruppe til Stabben Restaurant & Afterski for å dele erfaringer og bli bedre kjent med hverandre. 

Søndag: Oppmøte kl. 09.30 samme sted som lørdag. Søndagen brukes til å fortsette der man slapp dagen før. En del vil ha behov for å øve noe mer med kite før man får prøve med ski/snowboard, mens andre vil trene på å kjøre frem og tilbake, snu, krysse mot vinden. Vi tilpasser til deltakernes nivå og gir veiledning. Dagen avsluttes tilbake ved hotellet cirka kl. 16.00.

Endringer i programmet kan forekomme etter vær- og vindforhold. Instruktøren vil i så fall gi beskjed.

Overnatting bookes utenom, og vi anbefaler å booke hos Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen da dette er nærmest kitespoten. Bookes her. Kontakt chris@fluid.no/mail@fluid.no for en kampanjekode som gir deg 10% på booking hos Radisson Blu.

Nistepakke lørdag og søndag er inkludert i kurset uavhengig om du er gjest på Radisson eller ikke.

Play Video

Fyll på utstyrspakka 

Som kursdeltaker får du 15% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes, solkrem eller briller er det bare å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.